Partners

Stel jouw Digitale Wilsverklaring op Nog vragen? Neem contact op

TED Zorg

Wanneer u thuis wilt blijven wonen, maar u merkt dat u zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft, dan kunt u bij TED Zorg terecht. Zij onderscheiden zich door voor verschillende werkzaamheden 1 medewerker in te zetten. Zeker voor mensen met dementie is het fijn als het aantal gezichten beperkt kan worden.

TED Zorg is een regionale aanbieder met korte lijnen binnen de organisatie. Zij zijn gewend een stapje verder te denken en zijn van mening dat elke zorg- of begeleidingsvraag maatwerk is.

Het ontvangen van zorg of begeleiding van TED Zorg is voor de cliënten en hun mantelzorgers dan ook een belangrijke ondersteuning in hun leven. Ze voelen zich daadwerkelijk ontzorgd en dat maakt het dragen van ziekte en zeer beter te doen. Ook de mensen die voor TED Zorg werken ervaren een aangename rust tijdens hun werk, waardoor ze de volle aandacht kunnen geven aan hun client.

Novex

NOVEX-leden zijn professionele dienstverleners die ieder vanuit hun eigen beroepsmatige achtergrond de taak van executeur, vereffenaar, levensexecuteur of toezichthouder uitoefenen. De beroepsmatige achtergrond van onze leden is zeer uiteenlopend: zo zijn notarissen, advocaten, financiële planners, zelfstandige executeurs en levensexecuteurs, bewindvoerders, belastingadviseurs, bancaire medewerkers en medewerkers van goeddoelinstellingen lid van NOVEX. De meeste NOVEX-leden hebben vanuit hun beroepsmatige achtergrond een eigen specialisme ontwikkeld.

logo_ted_zorg
Novex