Vertegenwoordiger

Stel jouw Digitale Wilsverklaring op Nog vragen? Neem contact op

Heb je zelf geen persoon in je omgeving of wil je  iemand van buiten je directe eigen (familie)kring die jou vertegenwoordiger wordt voor het geval je wilsonbekwaam bent? Een oplossing is het inschakelen van een professional. Professionals zijn opgeleid en aangesloten bij gerenommeerde verenigingen en organisaties. Bekijk hieronder 2 voorbeelden.

Velex

Alle leden zijn lid van de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX) en/of de Federatie Financieel Planners (FFP) of van vergelijkbare organisatie met betrekking tot kwaliteit deskundigheid, permanente educatie en gedragsregels. Hiermee  voldoen wij aan strenge vakinhoudelijke eisen en gedragscodes.

Novex

NOVEX-leden zijn professionele dienstverleners die ieder vanuit hun eigen beroepsmatige achtergrond de taak van executeur, vereffenaar, levensexecuteur of toezichthouder uitoefenen. De beroepsmatige achtergrond van onze leden is zeer uiteenlopend: zo zijn notarissen, advocaten, financiële planners, zelfstandige executeurs en levensexecuteurs, bewindvoerders, belastingadviseurs, bancaire medewerkers en medewerkers van goeddoelinstellingen lid van NOVEX. De meeste NOVEX-leden hebben vanuit hun beroepsmatige achtergrond een eigen specialisme ontwikkeld.

Velex Logo
Novex