Wie zijn de initiatiefnemers?

Donald van Kollem

Donald van Kollem
Ontzorgen

Als jurist en financieel planner ben ik veel jaren werkzaam geweest als financieel adviseur, vermogensbeheerder en de vertrouwenspersoon en vraagbaak voor zowel particuliere families als stichtingen. Als Novex-lid (nederlandse Organisatie voor Executeurs) was ik actief met het afwikkelen van nalatenschappen.

AlsSchuldHulpMaatkes en vooritter van de lokale voeelbank was ik als vrijwlliger betrokken. Ik weet vanuit mijn zakelijke achtergrond en mijn privé ervaring wat er gebeurt als iemand wilsonbekwaam wordt en zijn wensen niet (goed) geregeld. Los van deze activiteiten reis en wandel ik graag met mijn hond Jip, lees ik veel met name over filosofie.

Ik vind het heel belangrijk om met Voor-Morgen mensen meer bewust te maken van wilsonbekwaamheid en hen een prachtige oplossing te bieden en te ontzorgen met de Digitale Wilsverklaring.

 

Dorina van Beek

Dorina van Beek
Mensen informeren en zelf een keuze laten maken

“Na meerdere sociale hbo-opleidingen werk ik als mentor, bewindvoerder, levensexecuteur en executeur. Bovendien was ik lid van de NOVEX  en ben ik lid van de landelijke koepel voor beschermingsbewindvoerders, curatoren en mentoren (NBBI).  Daarnaast was ik vrijwilliger bij zowel SchuldHulpMaatje als KinderBeestFeest. Ik wil mensen graag informeren, zodat ze zelf een weloverwogen besluit kunnen nemen over hun zorg- en behandelwensen. Door zelf te besluiten ervaart iemand autonomie, en dat maakt zowel anderen als mij blij. Ook ben ik al  ruim 30 jaar imker, en verwonder ik me nog iedere dag over de wonderlijke wereld van de imme.”