Over Voor-Morgen

Met een Digitale Wilsverklaring ontzorg je jezelf en degenen die je dierbaar zijn!

Stel jouw Digitale Wilsverklaring op Nog vragen? Neem contact op

Over ons, over Voor-Morgen

Welkom bij Voor-Morgen, uw betrouwbare bron voor informatie over wilsonbekwaamheid en wilsverklaringen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw wensen vast te leggen in wilsverklaringen voor een moment waarop u dit zelf door ongeval, (hersen)infarct of dementie misschien niet meer kunt. Daarom bieden wij gratis uitgebreide informatie en een gebruiksvriendelijk platform waar u uw eigen Digitale Wilsverklaring kunt opstellen.

Meer weten over de initiatiefnemers?  Kijk daarvoor op onze Home-pagina in de footer.

De missie en visie van Voor-Morgen

Als non-profitorganisatie is het doel impact maken, ertoe doen. Wij hebben geen winstoogmerk. De rechtsvorm is die van een besloten vennootschap. Deze vorm is ter de bescherming van de persoonlijke aansprakelijkheid van de oprichters. Wij financieren alles zelf, maken geen gebruik van subsidies of gemeenschapsgelden.

 

Onze belangrijkste drijfveer is om mensen meer bewust te laten worden van de gevolgen van wilsonbekwaamheid en hen te ondersteunen en helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over hun toekomstige zorg en welzijn. We maken daarbij optimaal gebruik van de voordelen van wat digitaal kan om zo het proces om persoonlijke wensen vast te leggen te vergemakkelijken.

 

De Zorg staat onder druk. De groep 65+ers groeit de komende jaren hard. De levensverwachting stijgt mee. Met het ouder worden neemt ook de kans op afhankelijkheid toe. Hart -en vaatziekten, dementie kansen groeien. Wilsonbekwaamheid zal vaker voorkomen. Mede om deze redenen vinden wij het van groot belang dat iedereen weet dat zij hun wensen in wilsverklaringen kunnen vastleggen.

Waarom Voor-Morgen

  • Informatie en Voorlichting: Op onze website vindt u uitgebreide en betrouwbare informatie over wilsonbekwaamheid en wilsverklaringen. Er is naast alle informatie op de website een gratis uitgebreide Algemene Brochure te downloaden. Wij streven ernaar om deze complexe onderwerpen op een toegankelijke manier uit te leggen.

  • Digitale Wilsverklaring: verhelpt de huidige gebreken van bestaande oplossingen en benut tegelijkertijd de voordelen van de digitaliteit. Lees over de voordelen. Met ons platform kunt u eenvoudig aan de hand van een gratis praktisch Stappenplan uw eigen Digitale Wilsverklaring opstellen.

  • Ondersteuning en Advies: Heeft u vragen of twijfels? Ons team staat klaar om u te helpen met persoonlijk advies en ondersteuning, zodat u met een gerust hart uw wilsverklaring kunt opstellen.